Aanbieding

Iedereen is vrij om 2x te komen proef trainen. Na de proef trainen  kunnen we samen met u kijken welke richting u wilt sporten. We bieden 2 soorten lidmaatschappen aan namelijk sporten in competitie verband of als donateur.

Verder bieden wij u een warme, gezellige en huiselijke sfeer aan, zodat u zich echt thuis voelt. Naast het sporten, kunt u ook een kaartje leggen of gezellig samenzijn. Heeft u interesse om wat voor de club te doen in welke vorm dan ook, bent u ook van harte welkom.

Waar?

Roemer Visscherstraat 108

Wanneer

Maandag t/m donderdag van 16.30 uur – 21.30 uur

Wat heb ik nodig?

Wat men nodigt heeft is goede voetbalschoenen, handdoek en sportkleding.

Aanmelden

Dit kan van maandag t/m donderdag. Kan per mail, telefoon of persoonlijk.

Geldig

Voetbalseizoen en die loopt van 01-08 t/m 01-06 elk jaar

Website