Aanbieding

Iedere nieuw senior/student lid krijgt bij aanvang van seizoen 2016 6 gratis lessen cadeau om nieuwe leden te leren kennen. Wanneer er ook gekozen wordt voor een winterlidmaatschap naast het voorjaarslidmaatschap, ontvangt men daarnaast een korting van € 15,00 op het abonnement.

Daarnaast hebben wij een leuke aanbieding voor gezinnen. In gezinnen waarbij beide ouders spelend lid van de vereniging zijn, wordt voor de tot het gezin behorende kinderen (junioren, overgangsklasse en studenten, uitgezonderd mini’s en social members) een mooie korting gegeven. Op het lidmaatschap van het eerste kind wordt een korting van € 20 verleend. Ieder volgend kind ontvangt € 40 korting op het lidmaatschap.

In het geval van één-oudergezinnen geldt dat zowel de ouder als het eerste kind de volledige contributie betalen. Het tweede kind krijgt een korting van € 20 en ieder volgend kind een korting van € 40 op het lidmaatschap (uitgezonderd mini’s en social members).

 

Waar?

Berkenbosch Blokstraat 20, 2586 HG Den Haag

Aanmelden

Aanmelden kan op de website via de knop ‘lid worden’. Geef op het aanmeldformulier ook direct aan dat je een winterabonnement wenst als dit van toepassing is.  Wanneer je een familieabonnement wenst, kun je dit ook bij opmerkingen aangeven.

Geldig

Gehele jaar door, al starten de 6 gratis lessen in april

Website