Nieuws

De Stadsspelen zijn weer begonnen! In april, mei en juni is er in ieder stadsdeel een sportief evenement.

Sport mee, feest mee en juich mee!

Met de Stadsspelen brengen we heel Den Haag in beweging! Of je nu 8 of 88 bent, sportief of juist niet. Iedereen kan gratis meedoen met leuke, laagdrempelige en sportieve activiteiten en evenementen in ieder stadsdeel. Doe mee met sporten die je al kent of probeer eens een nieuwe sport. Er zijn veel verenigingen en sportorganisaties uit de buurt aanwezig, dus je kunt kiezen uit verschillende activiteiten.

Grote afsluiting

De Stadsspelen worden op 16 en 17 juni afgesloten met een groot sportief feest in en rondom Sportcampus Zuiderpark. Er is een bomvol programma voor jong en oud, sportief of juist niet. Je kunt meedoen aan allerlei sportclinics en genieten van waanzinnige sportdemonstraties. Naast sport, is er ook op cultureel-, culinair- en muzikaal gebied van alles te beleven.

Kijk voor meer informatie en het programma per stadsdeel op www.stadsspelendenhaag.nl