Aanbieding

Indoor training with outdoor beach experience

Een ultieme conditioneel en spierversterkende full body work out. Op een unieke locatie waarbij wij het gehele jaar door op het strand kunnen trainen aan conditie, kracht souplesse en explosiviteit. Binnen trainen met de belevenis van buiten.
Professionaliteit en deskundigheid staat bij Muscle Beach erg hoog. Dit is terug te vinden in de trainingen, de trainers en de materialen. Die combinatie maakt de work out compleet om succesvol alles uit jouw unieke training te kunnen halen.

Word ook een Muscle Beacher en geniet van de vele voordelen:

 • Alle spieren worden getraind;
 • Meer vetverbranding;
 • Afterburn effect: wanneer je meerdere keren per week mee zult doen met de trainingen zal je merken dat je een mooier en sterker gespierd lichaam zal creëren. Zelfs 12 uur na je training zal je lichaam nog bezig zijn met het verbranden van vet;
 • Iedere training overtref je jezelf weer waardoor je mentaal sterker zal worden;
 • Motiverende work out door het trainen in groepen en de omgeving;

Waar?

Lindoduin 36, 2583 BG Den Haag

Wanneer

 • Maandag 18:45
 • Dinsdag 18:45
 • Woensdag 09:30
 • Vrijdag 09:30
 • Zaterdag 09:30

Wat heb ik nodig?

 • Sportkleding
 • Flesje water
 • Handdoek

Aanmelden

Boek uw gratis proeftraining op: https://musclebeachscheveningen.nl/#les

Contact persoon: Calijn Muller 0630453581

Geldig

Looptijd: onbeperkt

Website